Over ons

Welkom bij Damme Bouw, een trotse familieonderneming die al drie generaties lang hoogwaardige bouwprojecten realiseert. Wat begon in de late jaren ’60, onder leiding van Frans Damme, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een rijke geschiedenis en een rotsvaste reputatie.

 

Het verhaal van Damme Bouw is er een van passie, vakmanschap en voortdurende evolutie. In de jaren ’80 sloot Kris Damme, de zoon van Frans, zich aan bij het bedrijf. Als een getalenteerde vakman zette hij de traditie voort en streefde naar steeds complexere projecten met technische perfectie als leidraad. Deze samenwerking tussen vader en zoon vormde het fundament voor onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Bovendien hebben we sterke relaties opgebouwd met vaste partners over de jaren heen, wat bijdraagt aan de naadloze uitvoering en consistentie van elk project. Bij Damme Bouw draait het niet alleen om het bouwen van een huis; het gaat om het creëren van uw droomhuis.

Onze kwaliteiten

VOLLEDIGE PROJECTOPVOLGING

Wij koesteren ons werk met een diepgewortelde passie voor het vak. Van start tot finish zorgen we voor uw project alsof het ons eigen is.

BEKWAAM TEAM

Ons team bestaat uit goed opgeleide vakmensen en we werken samen met gerenommeerde architecten om uw visie tot leven te brengen.

JARENLANGE ERVARING

Met een schat aan ervaring in de bouwsector, streven we altijd naar topkwaliteit en perfectie.

Ons team

KRIS DAMME
Zaakvoerder

kris@dammebouw.be

MIEKE LANSEN
Mede-zaakvoerder / Administratie

mieke@dammebouw.be

SIMON VANDAELE
Projectleider

simon@dammebouw.be

LAURA DAMME
Werfopvolging

laura@dammebouw.be

DAVINA VERRAES
Administratieve werfopvolging

davina@dammebouw.be

ONZE STIELMANNEN

 

GA NAAR ONZE JOBS PAGINA