Bouwprojecten

Wij zijn uw partner voor stijlvolle bouwprojecten van zowel nieuwbouw en renovatie. Alsook beton- en grondwerken behoren tot onze expertise.
Ons team deelt een passie voor vakmanschap, waardoor het bedrijf zich ontwikkeld heeft naar steeds complexere technische projecten.

Ontdek hieronder wat we voor u kunnen betekenen binnen de verschillende takken van de ruwbouw.

Door onze uitgebreide ervaring bij nieuwbouwprojecten kunnen we efficiënt en vertrouwd werken. Nieuwbouwprojecten kunnen zowel worden uitgevoerd door ons team als worden opgevolgd door ons.

Hecht U veel waarde aan een vakkundige uitvoering en wilt U uw persoonlijke wensen en ideeën toegepast zien, dan kunnen wij iets voor u betekenen. Omdat we vinden dat een nieuwbouw (zij het nu in een woon- of werkomgeving) een persoonlijke zaak is, bouwen we niet voor U maar met U samen.

Bij verbouwings- of renovatiewerken worden de gebouwen uitgebreid of aangepast, deze projecten moeten dus goed georganiseerd en uitgevoerd worden. Ieder bouwproject is dan ook uniek. Hierdoor gaan wij telkens opnieuw op zoek naar de juiste manier van aanpak, dit in overleg met de architect en/of bouwheer.

Ook verbouwingen kunnen door ons worden opgevolgd, zodat er steeds een vast aanspreekpunt of projectbegeleider tot uw beschikking staat.

Ook voor betonwerken kan u bij ons terecht. Zij het nu om kelders, zwemvijvers of zwembaden gaat. Verschillende uitzonderlijke bekistingstechnieken behoren ook tot onze kennis.

Wij bekisten niet enkel ter plaatse, maar maken ook gebruik van geprefabriceerde betonelementen. Nieuwe technologieën en bouwmaterialen gaan we zeker niet uit de weg.

Voor het uitvoeren van graaf- en afbraakwerken beschikken we over eigen graafmachines en containers om zowel het steenpuin als de aarde weg te voeren. Teelaarde aanvoeren en het nivelleren van oppervlakten gebeurt met eigen materiaal en personeel of met gekwalificeerde onderaannemers.

Damme Bouw besteedt de grootste aandacht aan details. Daarom streven we bij het uitvoeren van al onze werken naar perfectie, zowel bij het uitvoeren van vloerwerken als bij het plaatsen van muurtegels of natuursteen in uw keuken of uw badkamer.

Alle materialen kunnen naar uw wens op maat gemaakt worden. Ook voor de afwerking buitenshuis kan u bij ons terecht. Voor het leggen van opritten en terrassen, het plaatsen van vijvers of zwembaden… hebben we goed opgeleide arbeiders in dienst.