Ontdek onze diensten

01

Bouwprojecten

Damme Bouw, uw vertrouwde partner voor stijlvolle nieuwbouw, renovaties, betonwerken en meer. Met decennia lange ervaring en een passie voor kwaliteit, realiseren wij uw visie met ongeëvenaarde aandacht voor detail. Welkom bij Damme Bouw, waar vakmanschap en toewijding samenkomen.

Interieur

Damme Bouw, samen met Duo D Concept, biedt de perfecte totaa loplossing voor uw interieur. Alles, van keukens tot badkamers en maatwerk, wordt met precisie vervaardigd in ons eigen atelier. Wij streven naar tijdloze architectuur met de beste materia len en moderne technieken, zodat uw interieur de tand des tijds doorstaat. Bezoek www.duodconcept.be en zie hoe we uw dromen rea liseren.

02

03

Opvolging

Kris Damme leidt uw bouwproject van start tot finish. We houden wekelijkse werfvergaderingen in samenwerking met architecten en ingenieurs om aan al uw wensen te voldoen. Onze langdurige partnerschappen garanderen een vlotte uitvoering. Bij Damme Bouw is uw project in ervaren handen.

Realisaties

Landgoed V. in O. 2
LANDGOED V. IN H.

Over ons

DB©CharlotteLauwersPhotography 22_new

Damme Bouw, opgericht in de late jaren ’60 door Frans Damme, heeft zich door de decennia heen ontwikkeld tot een symbool van vakmanschap en technische expertise. In de jaren ’80 voegde zijn zoon Kris zich bij het bedrijf, en samen hebben ze een erfenis van stijlvolle bouwprojecten opgebouwd. Sinds 1995 hebben we onze thuisbasis in Gits.