Opvolging

Kris Damme, met een diepgewortelde passie voor de bouw, staat samen met zijn team aan het roer van de volledige opvolging en totaalcoördinatie van uw bouwproject.

Hij begeleidt u vanaf het allereerste moment waarop u droomt van uw nieuwe thuis tot aan de uiteindelijke, vlekkeloze oplevering.

We plannen regelmatige werfvergaderingen in nauwe samenwerking met ervaren architecten, ingenieurs en (onder)aannemers.

Dit stelt ons in staat om in realtime in te spelen op al uw wensen en behoeften, waardoor uw visie tot in het kleinste detail wordt gerealiseerd.

Bovendien hebben we sterke relaties opgebouwd met vaste partners over de jaren heen, wat bijdraagt aan de naadloze uitvoering en consistentie van elk project. Bij Damme Bouw draait het niet alleen om het bouwen van een huis; het gaat om het creëren van uw droomhuis.

Bij Damme Bouw is uw project in ervaren handen. Voor veel mensen betekent bouwen stress, terwijl dit gewoon iets leuks moet zijn. Wij kunnen hierbij helpen door u op elk vlak van het bouwproces te ontzorgen.

Wij coördineren zowel residentiële als professionele projecten. Met decennialange ervaring en een passie voor kwaliteit, realiseren wij uw visie met ongeëvenaarde aandacht voor detail. Vakmanschap en toewijding komen samen op onze bouwprojecten.