Bouwprojecten

In de late jaren ’60 legde Frans Damme de fundamenten voor Damme Bouw. In de daaropvolgende decennia werd het bedrijf versterkt met de toetreding van zijn zoon Kris in de jaren ’80. Als jonge twintiger deelde Kris dezelfde passie voor vakmanschap als zijn vader, waardoor het bedrijf zich ontwikkelde naar steeds complexere technische projecten.

Bovendien begon Damme Bouw met de volledige opvolging van bouwprojecten, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke overdracht aan de opdrachtgever. In 1995 vestigde Damme Bouw zich op een nieuwe locatie in Gits

Onze uitgebreide ervaring heeft ons een diepgaand begrip gegeven van nieuwbouwprojecten, wat ons in staat stelt om efficiënt en vertrouwd te werken. Of het nu gaat om de volledige uitvoering of de opvolging van nieuwbouwprojecten, we bieden tal van voordelen.

 

Als u waarde hecht aan vakkundige uitvoering en uw persoonlijke visie tot leven wilt brengen, zijn wij de juiste partner voor u. Omdat wij geloven dat nieuwbouw, of het nu voor wonen of werken is, een zeer persoonlijke aangelegenheid is, bouwen we niet alleen voor u, maar samen met u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon