Damme Bouw ... stijlvolle bouwprojecten

Damme Bouw werd eind jaren ’60 opgericht door Frans Damme. Halverwege de jaren ’80 kwam zoon Kris, toen een prille twintiger, in de zaak. Net als zijn vader was hij een rasechte stielman en zo evolueerde het bouwbedrijf naar steeds complexere projecten op technisch vlak. Er werd ook gestart met de opvolging van bouwprojecten tot de definitieve oplevering aan de bouwheer. In 1995 verhuisde Damme Bouw naar een gloednieuwe site in Gits.

Onze kwaliteiten

  • Volledige opvolging van uw project met een grote liefde voor het vak.
  • Bekwaam team van goed opgeleide arbeiders en samenwerkingen met tal van gerenommeerde architecten.
  • Jarenlange ervaring in de bouw en streven naar topkwaliteit en perfectie.

Nieuwbouw

Door de jaren ervaring hebben we een grote kennis wat nieuwbouwprojecten betreft. Daardoor werken we efficiënt en vertrouwd. Nieuwbouwprojecten kunnen zowel worden uitgevoerd als worden opgevolgd door ons, met alle voordelen vandien.

Hecht U veel waarde aan een vakkundige uitvoering en wilt U uw persoonlijke wensen en ideëen toegepast zien, dan kunnen wij iets voor u betekenen. Omdat we vinden dat een nieuwbouw (zij het nu in een woon- of werkomgeving) een persoonlijke zaak is, bouwen we niet voor U maar met U samen.

Renovatie en verbouwingen

Bij verbouwings- of renovatiewerken worden de gebouwen uitgebreid of aangepast, deze projecten moeten dus goed georganiseerd en uitgevoerd worden. Ieder bouwproject is dan ook uniek. Hierdoor gaan wij telkens opnieuw op zoek naar de juiste manier van aanpak, dit in overleg met de architect en/of bouwheer.

Ook verbouwingen kunnen door ons worden opgevolgd, zodat er steeds een vast aanspreekpunt of projectbegeleider tot uw beschikking staat.

Betonwerken

Ook betonwerken vormen voor ons geen probleem, zij het nu om kelders, zwemvijvers of zwembaden gaat. Verschillende uitzonderlijke bekistingstechnieken behoren ook tot onze kennis.

Wij bekisten niet enkel ter plaatse, maar maken ook gebruik van geprefabriceerde betonelementen. Nieuwe technologiën en bouwmaterialen gaan we zeker niet uit de weg.

Kraan- en grondwerken

Voor het uitvoeren van graaf- en afbraakwerken beschikken we over eigen graafmachines en containers om zowel het steenpuin als de aarde weg te voeren. Teelaarde aanvoeren en het nivelleren van oppervlakten gebeurt allemaal met eigen materiaal en personeel.

Afwerking

Damme Bouw besteedt de grootste aandacht aan details. Daarom streven we bij het uitvoeren van al onze werken naar perfectie, zowel bij het uitvoeren van vloerwerken als bij het plaatsen van muurtegels of natuursteen in uw keuken of uw badkamer.

Alle materialen kunnen naar uw wens op maat gemaakt worden. Ook voor de afwerking buitenshuis kan u bij ons terecht. Voor het leggen van opritten en terrassen, het plaatsen van vijvers of zwembaden… hebben we goed opgeleide arbeiders in dienst.